Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pasklaar: Themagesprek winter

Op zoek naar leuke, passende activiteiten voor je cliënten? De activiteitenkaarten van Pasklaar kunnen je hierbij helpen en inspireren. Pasklaar biedt online keuze uit meer dan 700 creatieve, recreatieve of educatieve activiteitenkaarten. De activiteiten zijn onderverdeeld in tien rubrieken. De kaarten zijn geschreven door activiteiten- begeleiders en zijn zeer praktisch, overzichtelijk en eenvoudig toe te passen in de praktijk. Vakblad Dagbesteding publiceert elke maand een andere kaart.
Premium

De winter is een prima onderwerp voor een gesprek over vroeger. Het zal bij menigeen herinneringen oproepen aan extreme kou, lange schaatstochten en sneeuwballengevechten. Aan avonden waarop je met zijn allen rond de kachel zat en snert at. Tijd voor winterse gezelligheid.

Doelgroep

De doelgroep kan bestaan uit (licht dementerende) ouderen of licht verstandelijk gehandicapten. De deelnemers moeten een redelijk goed concentratievermogen hebben.

Wat is het doel?

  • Gevoel van

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.