#OMG: Terug

Het is grappig te zien hoe mensen die het liefst criminele, allochtone jongeren ‘terug naar hun land’ willen sturen, toch ook verontwaardigd zijn over het geval Len van Heest. Dat is die 59- jarige man die onlangs naar Nederland is teruggestuurd.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Toen hij zeven maanden oud was, emigreerde hij met zijn ouders naar Canada. Maar zijn moeder had hem vergeten te naturaliseren, en zelf verzuimde hij al die tijd om het Canadees staatsburgerschap aan te vragen. Omdat hij geen Canadees is, en een gevangenisstraf heeft uitgezeten van meer dan zes maanden, is hij conform de wet het land uitgezet. Kennelijk was dat besluit al jaren geleden genomen, maar had hij ook verzuimd het aan te vechten. Zal ermee te maken hebben dat bij hem op zijn zestiende een bipolaire stoornis is ontdekt. Die stoornis heeft helaas geleid tot ongewenst gedrag, zelfs

0
19

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.