MEELOPEN MET: Voorbij de voordeur met Norbert Wijnhofen

'Het gaat om dat eerste contact, die eerste minuten. Dat is zo belangrijk', zegt sociaal werker Norbert Wijnhofen. Journalist Jessica Maas en fotograaf Bas Losekoot lopen een dag mee met de kersverse Sociaal Werker van het Jaar 2019.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Bas Losekoot

Middenin het groen, een uitzicht op een wei vol schapen. Hier op dit mooie plekje – naast Thermen Nijmegen – zit het kantoor van Sterker Sociaal Werk. De werkplek van de 51-jarige sociaal werker Norbert Wijnhofen. Het is nog maar net over half 8 wanneer hij zijn eerste koffie pakt. Wijnhofen houdt van vroeg beginnen, vertelt hij. Soms gaat de computer al rond 7 uur aan, mails wegwerken en huisbezoeken voorbereiden. Een grote poster Sociaal Werker van het Jaar verraadt zijn ‘vaste’ plek. In maart werd hij verrast met de verkiezing. Hij is er trots op. Het is erkenning voor

0
130

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.