Redactioneel: Klippen

Op Twitter ging enige tijd geleden een tweet rond van een verontruste ouder die schreef dat met de huidige uitvoering van de jeugdwet ’de zorgmijders van morgen geboren worden’.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Piet-Hein Peeters

Het samenspel, of beter het ontbreken ervan, tussen betrokken partijen leidt in te veel gevallen tot afkeer van het zorgsysteem bij de mensen om wie het uiteindelijk gaat: degenen met de problemen. Het lijkt dat hoe erger je problemen zijn, hoe meer dat systeem goede zorg tegenwerkt.

De maandelijkse dynamiek rond het maken van dit blad leidt soms tot een oorspronkelijk onbedoeld eindresultaat. In deze editie vindt u vier artikelen over zorg voor en welzijn van jonge mensen. Dat is eigenlijk te veel voor een blad dat pretendeert te schrijven over de volle breedte van ’praktijk en beleid in het

0
29

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.