IN BEELD Bij de mensen thuis

Je moet er soms om lachen. Om de foto's van Peter Hermanides die in de thuiszorg werkt. Tegelijkertijd krijgt je er geen vervelend voyeuristisch gevoel bij. Ze zijn vaak ontroerend mooi. Bijzonder.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Peter Hermanides: ‘Het contact dat ik heb met de mensen is heel een-op-een. Het is een wisselwerking tussen de cliënt en mij. In de praktijk merk ik dat best veel mensen die ik verzorg niet zoveel anderen meer zien. Voor de meesten word je daarom een persoon van wie zij het fijn vinden om te ontmoeten. Je moet professioneel zijn in de zorg, tegelijkertijd sta ik open voor hen, toon ik me ook als mens. Zo ontstaat vaak een goede band. Het is niet zo dat zij mijn telefoonnummer hebben, die afstand moet er blijven. Maar laat ik zeggen, van

0
194

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.