Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Congres: Het wijkteam als ogen en oren van de huisarts

Huisarts Geert-Jan van Loenen, tevens algemeen bestuurslid van de Landelijke Huisartsen Vereniging, hoopt dat wijkteams niet alleen iets willen van de huisarts, maar ook nadenken wat zij als wijkteam die huisarts hebben te bieden.

‘Er is niet door alle gemeenten even goed nagedacht over wijkteams. Die wijkteams zijn opgebouwd vanuit de wensen van slechts een aantal van de partijen uit het veld terwijl er wel van álle partijen in dat veld wordt verwacht dat zij deel uitmaken van het team of ermee samenwerken.

Door de gemeente opgelegde veranderingen vallen niet altijd goed bij huisartsen: structuren moeten niet het uitgangspunt zijn. Wel het verbeteren

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Vorig artikelColumn IPW: De administratieve stadsmuur
Volgend artikelRedactioneel: Verandering
Mariët Ebbinge
De zus van journalist Mariët Ebbinge is een vrouw met een verstandelijke beperking; ze heeft het syndroon van Down. Mariët is haar mentor en nauw betrokken bij de zorg van haar zus. In haar blogs schrijf ze over haar ervaringen met haar zus en over alle veranderingen in de zorg waarmee haar zus te maken krijgt.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.