Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Het keukentafelgesprek: ‘Sociaal werkers zijn meer gevers dan vragers’

In de flatwoning in Amsterdam-Noord wordt geleefd. De koffie pruttelt, de kunstwerken van echtgenoot Francis zijn verspreid door de woon-kamer, de keukentafel is overduidelijk Satcha Maduro’s werkplek. De van origine bedrijfsmaatschappelijk werker is nu zelfstandig lifecoach en trainer in het sociaal domein, maar ook ervaringsdeskundige. ‘Ik ben in Suriname geboren.
'Sociaal werkers zijn meer gevers dan vragers'
Foto: Carla Overduin

In de flatwoning in Amsterdam-Noord wordt geleefd. De koffie pruttelt, de kunstwerken van echtgenoot Francis zijn verspreid door de woonkamer, de keukentafel is overduidelijk Satcha Maduro’s werkplek. De van origine bedrijfsmaatschappelijk werker is nu zelfstandig lifecoach en trainer in het sociaal domein, maar ook ervaringsdeskundige. ‘Ik ben in Suriname geboren. Mijn vader was daar rechercheur, een man van aanzien, die mij leerde: je moet uitblinken, hogerop in het leven. Zo zag ik mezelf ook. Ik

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.