Het keukentafelgesprek: ‘Sociaal werkers zijn meer gevers dan vragers’

In de flatwoning in Amsterdam-Noord wordt geleefd. De koffie pruttelt, de kunstwerken van echtgenoot Francis zijn verspreid door de woon-kamer, de keukentafel is overduidelijk Satcha Maduro’s werkplek. De van origine bedrijfsmaatschappelijk werker is nu zelfstandig lifecoach en trainer in het sociaal domein, maar ook ervaringsdeskundige. ‘Ik ben in Suriname geboren.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
'Sociaal werkers zijn meer gevers dan vragers'
Foto: Carla Overduin

In de flatwoning in Amsterdam-Noord wordt geleefd. De koffie pruttelt, de kunstwerken van echtgenoot Francis zijn verspreid door de woonkamer, de keukentafel is overduidelijk Satcha Maduro’s werkplek. De van origine bedrijfsmaatschappelijk werker is nu zelfstandig lifecoach en trainer in het sociaal domein, maar ook ervaringsdeskundige. ‘Ik ben in Suriname geboren. Mijn vader was daar rechercheur, een man van aanzien, die mij leerde: je moet uitblinken, hogerop in het leven. Zo zag ik mezelf ook. Ik zou een geweldige carrière hebben. Het veranderde toen mijn dochter Sienna werd geboren met een meervoudige verstandelijke beperking. Haar vader verliet al snel het gezin

0
474

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.