Het keukentafelgesprek: Marianne Schenderling, initiatiefnemer van Expeditie Slim Thuis

De najaarszon verfraait de gracht die kabbelt aan de De Wittenkade. Het dagelijks uitzicht van Marianne Schenderling, initiatiefnemer van Expeditie Slim Thuis.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-017-0189-x/MediaObjects/41185_2017_189_Fig1_HTML.jpg

Ze woont nu zeven jaar in dit moderne appartement op de vierde verdieping in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt, samen met haar partner en stokoude hond Jaap, van onbestemd ras. Werk en privé vloeien samen voor Schenderling, die op haar bureau/keukentafel tal van innovatieve zorgsnufjes heeft uitgestald. Tot ze haar eigen bedrijf opzette, werkte zij in de vakjournalistiek en deed zij de communicatie voor zorginstellingen. ‘Ik was altijd al geïnteresseerd in de technologische innovaties op het gebied van e-health en domotica. Niet zo zeer vanwege de techniek, maar vanwege de mogelijkheden voor onder meer ouderen die steeds langer thuis moeten of willen

0
125

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.