Het keukentafelgesprek: Jolanda Groen-Raatgever, mede-oprichter van Stichting Tante Joy

De keuken van sociaal ondernemer Jolanda Groen-Raatgever (47) in de Hoogvlietse tussenwoning typeert een modern, druk gezin. Het aanrecht efficiënt leeg geveegd, een sfeervol kastje met Marokkaanse potten, en op tafel een schaal met gezonde appels, die iedereen steevast voorbijloopt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Groen-Raatgever is medeoprichter en secretaris van Stichting Tante Joy, een stichting die logeerweekends organiseert voor mantelzorgkinderen in Hellevoetsluis. ‘Tijdens die weekends functioneert de keukentafel zoals ik het graag zie. We eten lang, praten veel, soms met veel diepgang. Hier thuis is het eerlijk gezegd heel anders. Ik kom vaak laat thuis, dan houdt mijn man het eten voor me warm en onze pubers Mathew en Justin hebben altijd haast om van tafel te gaan. De chemie is doordeweeks niet hoe ik het wil, maar in het weekend maken we dat goed.’

Groen-Raatgever doet in het dagelijks leven het secretariaat en

0
66

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.