#Herman: Hand

In het begin van mijn loopbaan als journalist schreef ik voor fotoblad Focus. Een belangrijk evenement was en is de Photokina in Keulen die om de twee jaar plaatsvindt. Op een keer bevond ik me op die beurs in gezelschap van een tiental Nederlandse fotohandelaren en journalisten toen een andere handelaar zijn opwachting maakte. Hij gaf iedereen omzichtig een hand.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

In het begin van mijn loopbaan als journalist schreef ik voor fotoblad Focus. Een belangrijk evenement was en is de Photokina in Keulen die om de twee jaar plaatsvindt. Op een keer bevond ik me op die beurs in gezelschap van een tiental Nederlandse fotohandelaren en journalisten toen een andere handelaar zijn opwachting maakte.

Hij gaf iedereen omzichtig een hand. Behalve mij. Ik weet nog dat de vertegenwoordiger van Olympus mij verbaasd en verontschuldigend aankeek. Het is me later meer overkomen. Onlangs weer op een persbijeenkomst van de WRR in Nieuwspoort in Den Haag.

0
11

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.