Gemeente Stichtse Vecht: ’Ga in gesprek met mantelzorgers!’

Hindernissen voor mantelzorg? De gemeente Stichtse Vecht pakt ze aan, samen met mantelzorgers en de eigen medewerkers die mantelzorger zijn. In een rondetafelgesprek vertellen drie betrokkenen over hun manier van werken: wethouder Hetty Veneklaas, gemeentesecretaris Annette van Hussel en beleidsadviseur Hans Slaats.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De drie gesprekspartners zijn er trots op dat hun gemeente afgelopen juni uit handen van de Stichting Werk en Mantelzorg de ‘Erkenning mantelzorgvriendelijke organisatie’ in ontvangst mocht nemen. De gemeente Stichtse Vecht hanteert een tweesporenbeleid als het gaat over mantelzorg: extern en intern. Wethouder Veneklaas: ‘We willen een samenleving waarin zorg voor elkaar normaal is, en waarin dat ook mogelijk wordt gemaakt. Dat geldt niet alleen voor de inwoners van onze gemeente, maar ook voor de eigen medewerkers. Want ook hier binnen de organisatie zijn

0
25

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.