#OMG: Geen vrienden

Mayim zat bij Humberto Tan in RTL Late Night. Omdat er niemand op haar verjaardagsfeest kwam. Mayim was 16 jaar geworden en is meervoudig gehandicapt. Kwamen er geen gasten omdat ze spastisch is en een verstandelijke beperking heeft? Nou, daar willen de media natuurlijk iets aan doen.

Mayim had de tijd van haar leven. Jongensband B-Brave was bij Humberto. En ze mocht naar het dolfinarium om dolfijnen te aaien. Er kwam nog een postzak vol met verjaardagskaarten en cadeaus. Die verjaardag vergeet Mayim nooit meer.

Wat niet opgelost is bij Humberto Tan is waarom er geen kinderen op de verjaardag van Mayim kwamen. Toeval was het niet. Mayim zit met haar meervoudige beperkingen op een speciale school met andere kinderen met meervoudige beperkingen. Ze komen niet bij elkaar thuis om te spelen. Want de kinderen zitten elke dag een paar uur in het busje om naar en

0
8

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder