Druk, druk, druk

De wijkteams draaien op volle toeren, maar het werk blijkt een fikse kluif. ‘Juist het versterken van onderlinge betrokkenheid tussen bewoners zou prioriteit moeten hebben, maar het bungelt onderaan.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

In het wekelijkse casusoverleg van het wijkteam in Nijmegen-Oost staat vandaag Gerard op de agenda. Een buurvrouw heeft hem een tijdje geleden aangemeld omdat ze zich zorgen over hem maakte. Een eenzame man in een vies huis. Er werd gecheckt of Gerard met spoed hulp nodig had, maar de signalen waren niet ernstig genoeg. Gerard kwam op de wachtlijst en na zeven weken kreeg hij een keukentafelgesprek. Zijn huis bleek flink vervuild. Gerard vergeet bijna alles.

Heeft hij zijn koffie op, dan blijft het kopje staan. Dagen, zo niet wekenlang. Niet dat hij dementerend is, maar zijn concentratie laat

0
19

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.