Digitalia: GGzE en CZ sluiten meerjarencontract voor versnellen e-health

Nieuwe digitale ontwikkelingen, handige apps en gadgets voor het sociaal domein. Heb je tips? Mail dan: zorgenwelzijn@bsl.nl

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Zorg Enablers 2018

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-018-0058-2/MediaObjects/41185_2018_58_Fig1_HTML.jpg

De ontwikkeling van nieuwe technologische toepassingen raast onverminderd voort. Het boek Zorg Enablers 2018 biedt een overzicht van de belangrijkste technologische bewegingen die bijdragen aan toekomstbestendige zorg.

Zorg Enablers wil zorgprofessionals en -organisaties helpen het innovatievermogen te versterken. Voor de tweede keer op rij worden de belangrijkste technologische ontwikkelingen voor de zorg op rij gezet. Naast definities, voorbeelden en marktprognoses, wordt er dit jaar meer ingezoomd op het proces van ontwikkeling van een technologie tot de uiteindelijke implementatie. Hierbij komen patiënten, artsen en onderzoekers aan het woord. Zo ontstaat een inspirerend overzicht van alle grote ontwikkelingen en

0
27

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.