BINNENKIJKEN ‘Datzelfde gemoedelijke sfeertje van vroeger zag ik hier ook’

Cyou is een jongerencentrum voor jongeren in Cuyk van 9 tot en met 18 jaar. In een oude pastorie wordt een veilige plek geboden voor jongeren om elkaar te ontmoeten en om van en met elkaar te leren. Fotograaf Thijs Wolzak beleefde er een déja vu.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-019-0228-x/MediaObjects/41185_2019_228_Fig1_HTML.jpg

 

‘Het deed me een beetje denken aan de jeugdfotoclub waarvan ik vroeger lid was in Heemstede. Ook in een gebouwtje dat ooit was neergezet door de kerk. Daar hing altijd een leuk sfeertje. Soms werd er helemaal niet over fotografie gepraat, maar over allerlei onzin. Datzelfde gemoedelijke sfeertje zag ik hier ook.’ Thijs hoefde weinig in scène te zetten. Het licht was zoals het was, de jongens waren aan het biljarten, het ene meisje bezig met het haar van de ander, en de jongen die op zijn mobieltje bezig is, deed dat gewoon. Slechts de jeugd- professionals van Sociom

0
24

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.