Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zoektocht naar beste zorgafdeling van het jaar

PGGM en het Florence Nightingale Instituut (educatief centrum voor verpleging en verzorging) maken op 12 mei de beste zorgafdeling van het jaar bekend. Patiënten en hun familieleden kunnen via de site www.julliezijndebeste.nl hun favoriete zorgverlener nomineren.
Zoektocht naar beste zorgafdeling van het jaar

Patiënten en cliënten kunnen digitale witte hartballonnen sturen naar de zorgverlener met wie ze goede ervaringen hebben. De afdeling die de meeste ballonnen ontvangt, maakt kans op de titel ‘Beste zorgafdeling van het Jaar’.

Rol medewerkers
Met deze actie willen

PGGM

en het

Florence Nightingale Instituut

aandacht vragen voor de belangrijke rol van medewerkers in de sector zorg en welzijn. Goed geholpen worden door een team van zorgverleners maakt vaak het verschil.

Contact met cliënt
Niet alleen het aantal dankballonnen telt. Ook de reden van de nominatie, de bijzondere prestatie die is geleverd, de onderlinge sfeer en samenwerking en het contact met patiënten en cliënten is van belang. De actie duurt van 5 maart tot en met 18 april. Martin van Rijn, voorzitter van de raad van bestuur van PGGM, maakt op de Dag van de Verpleging (12 mei) de prijswinnaar bekend.

Organisatie
PGGM verzorgt voor de sector zorg en welzijn de uitvoering van de pensioenregeling, waaronder het vermogensbeheer. Het Florence Nightingale Instituut is een educatief centrum over de geschiedenis van de verpleging en verzorging.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.