Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ton Heerts, vice-voorzitter van de vakcentrale FNV: ‘Lapzwans mag worden aangepakt’

De FNV waarschuwt voor een nieuwe onderklasse. Hoewel het kabinet pretendeert dat we de ‘zoete jaren’ ingaan, is al duidelijk dat aan de beloofde stijging van de koopkracht aan allerlei kanten wordt geknaagd. Dan maar het begrotingstekort omhoog, vindt de FNV. En een uitkeringsbeleid dat is gericht op economische zelfstandigheid. Want wie lang in een werkloosheidsuitkering zit, komt in de bijstand. ‘Mensen moeten zo snel mogelijk naar arbeid worden toe geleid.’

Het hele artikel is te lezen in: Zorg + Welzijn 16, 28 september 2005Twee maanden na verschijning wordt het artikel in het archief op deze website geplaatst.

1 REACTIE

  1. als mensen hebben geprobeert te werken maar ze vinden wat voor werk dan ook steeds vreselijk,wat voor werk dan ook en ze kunnen alleen maar saai eentonig en slecht betaald werk krijgen,stop dan voorgoed met werken en leef voortaan op een vette uitkering van minstens 5000 euro per maand.werkend nederland betaalt wel steeds voor je,zodat jijgeen rotwerk hoeft te doen en lekker kan luieren en sporten.liever een gelukkige uitvreter dan een depressieve harde werker.schaf dat stomme werken gewoon af.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.