Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

STADSDEEL ZEEBURG START EEN AANBESTEDING VOOR EEN VROUWEN, WERK EN SCHOLINGSCENTRUM!

Het Amsterdamse stadsdeel Zeeburg wil de sociaal economische positie van vrouwen in het stadsdeel versterken. Om dit te realiseren opent zij in september 2005 in een vleugel van de Gerardus Majellakerk een nieuwe voorziening voor vrouwen. In dit centrum moeten vrouwen terechtkunnen voor informatie, advies, scholing, werkervaring en ondersteuning bij participatie en reïntegratie.

Voor de uitvoering van deze voorziening nodigt het stadsdeel geïnteresseerden uit om een aanbieding te doen vóór 20 juni 2005. Op 20 mei heeft het stadsdeel op de eigen website

www.zeeburg.nl

het aanbestedingsbestek van deze voorziening gepubliceerd. In het bestek wordt o.a. de gevraagde dienstverlening uiteengezet en worden de eisen genoemd die worden gesteld aan de aanbieders. Indien u het bestek schriftelijk of per e-mail wilt ontvangen, dan kunt u dit verzoek kenbaar maken via het volgende e-mailadres:

info@zeeburg.nl

onder vermelding van ‘aanbesteding VONK’.

Ook als u in de mailinglist wilt worden opgenomen adviseren wij u via dit e-mailadres kenbaar te maken dat u voornemens bent mee te doen met de genoemde aanbesteding.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.