Samira Fdani: ‘Je weet vooraf niet wie kwetsbaar is’

'Ik ga kinderen werven voor de kinderraad van Leyenburg en ouders voorlichten over het opvoedspreekuur dat we houden bij DAK Kinderopvang.' Samira Fdani heeft haar grijze Mooi Welzijn jas aan. In elke zak zit een pen, ze heeft twee intekenlijsten en een stuk of zes verschillende informatieformulieren bij zich. Het buurtfeest in Leyenburg is Samira’s netwerkmoment.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Picscout

Op het grasveld staan vier gigantische springkussens. De sportcoaches van streetsport geven tennisles, de band van het lokale muziekcentrum Musicon speelt livemuziek en de kinderen kunnen op de foto met een ADO-speler. Vandaag, woensdag 17 april, is het sport en spel buurtfeest bij het Buurthuis van de Toekomst zone in Leyenburg, Den Haag.

Netwerkdag

Voor Samira is het netwerkdag. Ze is sociaal werker bij Mooi Welzijn met een focus op jeugdparticipatie en ouder betrokkenheid. Dit jaar stond was ze genomineerd voor de titel Sociaal Werker van het Jaar. ‘Stiekem ben ik wel blij dat ik het uiteindelijk niet geworden ben.

0
214

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.