Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

RegiCare nu ook voor bibliotheken

Het registratiesysteem RegiCare van AdSysCo is nu ook beschikbaar voor bibliotheken ter ondersteuning van alle educatieve en sociale activiteiten. Deze activiteiten zijn goed vergelijkbaar met die van welzijnsorganisaties, waarvoor AdSysCo met RegiCare een standaardoplossing biedt.
Foto: AdSysCo

AdSysCo is een ICT-dienstverlener in het sociaal domein. De experts van het bedrijf kennen de inhoud van het werk en de techniek als hun broekzak en innoveren doorlopend op beide terreinen. Zo ondersteunen zij de inspanningen van professionals en vrijwilligers voor een toekomstbestendige en sociale samenleving waaraan iedereen mee kan doen en waar mensen hun leven weer in eigen hand kunnen nemen.

Versterken van de samenleving

Bibliotheken hebben sinds enkele jaren de wettelijke taak om naast de uitleen van boeken ook diensten aan te bieden ter versterking van de samenleving. Het gaat hier om een breed pallet van taallessen, workshops, exposities en cursussen, waarbij ook een beroep gedaan wordt op vrijwilligers.

Uitbreiding van werkprocessen

De verbreding van het bibliotheekportfolio betekent een uitbreiding van werkprocessen en daaraan gerelateerde informatievoorziening. Bibliotheken zullen die slag op een verantwoorde wijze willen maken en kunnen gebruik maken van een standaardoplossing die bij welzijn inmiddels uitvoerig is beproefd en 1-op-1 past op de behoeften van bibliotheken.

Pilots

De eerste pilots met de toepassing van RegiCare in bibliotheken verlopen voortvarend. Alle activiteiten en bijbehorende rapportages worden goed ondersteund, vooral nu in één systeem het volledige beheer plaatsvindt.

Voor nadere informatie bezoek: www.adsysco.nl
T: 023 – 5273377
E: info@adsysco.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.