Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw: digitaal abonnement op Zorg+Welzijn

Goed nieuws voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van alle vernieuwingen in het sociaal domein, maar geen zin of tijd heeft om elke maand het Zorg+Welzijn magazine te lezen. Vanaf nu is het ook mogelijk om een digitaal abonnement te nemen op Zorg+Welzijn.

Met een online abonnement bieden we onze lezers onbeperkt toegang tot onze website en korting op de door ons georganiseerde congressen.

Toegang tot magazineartikelen

Daarnaast krijgt iedereen met een digitaal abonnement de mogelijkheid om elk moment van de dag via de website de artikelen te lezen die zijn verschenen in Zorg+Welzijn magazine. Tot slot gaat de redactie binnenkort starten met de publicatie van premium artikelen. Net als de magazineartikelen zijn deze alleen leesbaar voor abonnees met een digitaal abonnement of een jaarabonnement.

Proefabonnement

Wel kennismaken met de voordelen van een Zorg+Welzijn abonnement, maar nog niet betalen? Dat kan door middel van een proefabonnement. Met dit abonnement krijgen lezers een maand lang gratis  toegang tot alle magazineartikelen en premiumartikelen op de website. De proefmaand stopt vanzelf, je zit dus nergens aan vast.

Meer weten over de verschillende Zorg+Welzijn abonnmenten? Klik dan hier >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.