Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw bij Zorg+Welzijn: geaccrediteerde kennistoetsen

Speciaal voor abonnees introduceert Zorg+Welzijn iets nieuws: geaccrediteerde kennistoetsen. Vanaf 17 december (verschijnt Zorg+welzijn nr. 6) staat in iedere editie van het magazine een artikel over een specifiek en actueel onderwerp waaraan een online toets is verbonden. Na verschijning van het magazine, kun je de artikelen ook online vinden. Lees het artikel, test vervolgens je kennis met de toets en ontvang een accreditatiepunt bij Registerplein.

Vroegsignalering van schulden, hoe doe je dat? Die vraag staat centraal in het artikel dat lector Tamara Madern schreef voor de allereerste Z+W Kennistoets. Wil je alles over dit onderwerp weten? Lees dan hier het artikel. Nadat je het artikel gelezen hebt, kun je de online toets maken die bij het artikel hoort. Sluit je de toets met een voldoende af? Dan krijg je een accreditatiepunt bij Registerplein.

Hoe werkt het?

Met de Z+W Kennistoets dagen we je uit om je kennis te toetsen en te vergroten. In iedere editie van het magazine Zorg+Welzijn staat een artikel over een specifiek en actueel onderwerp waaraan een online toets is verbonden. Na verschijning van het magazine, kun je de artikelen behorend bij de toetsen op deze pagina vinden. De toetsen kunnen alleen gemaakt worden door abonnees en zijn per stuk goed voor tenminste één accreditatiepunt bij Registerplein. Onderaan het artikel lees je voor welke registers van Registerplein je accreditatie kunt verdienen. Dat kan per toets verschillen.

Meer info

Wil je meer weten over de Z+W Kennistoetsen? Of direct het artikel bij de eerste toets lezen? Dan kun je hier terecht.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.