Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marktwerking centraal in opleiding Indicatiegericht hulpverlenen

De Christelijke Hogeschool Ede en adviesbureau Servira starten dit najaar een nieuwe post-HBO-opleiding 'Indicatiegericht hulpverlenen'. In deze opleiding staat de marktwerking in de zorg- en hulpverlening centraal.
Marktwerking centraal in opleiding Indicatiegericht hulpverlenen

Marktwerking speelt een steeds grotere rol in de zorg. Niet alleen het management van zorg- en welzijnsorganisaties, maar ook individuele hulpverleners worden hiermee geconfronteerd. Het is daarom belangrijk dat iedereen weet hoe de huidige financieringsstructuur in elkaar zit en wat nodig is voor een goede verantwoording van de zorg. In de huidige zorg- en welzijnsopleidingen wordt hieraan nog nauwelijks aandacht besteed.

Post HBO

De nieuwe opleiding Indicatiegericht hulpverlenen is een post-HBO-opleiding en is bestemd voor zorg- en hulpverleners met een afgeronde HBO-opleiding. Medewerkers uit de zorg- en hulpverlening leren tijdens deze studie hoe ze de nieuwe, complexe overheidsregels kunnen toepassen in hun dagelijkse werk.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.