Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mantelzorgers gratis naar concert Marco Borsato

Mantelzorgers uit het hele land kunnen gratis naar het eerste Wit Licht-concert van Marco Borsato, op uitnodiging van verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias. De verzekeraar wil hiermee een belangrijke groep uit de samenleving een speciale avond bezorgen.
Mantelzorgers gratis naar concert Marco Borsato

Martin Bontje, lid van de Raad van Bestuur licht toe: ‘Mantelzorgers verdienen meer erkenning van onze samenleving dan ze nu ontvangen. Wij ondersteunen mantelzorgers graag en organiseren door middel van ons Maatschappelijk Betrokken Ondernemen programma respijtactiviteiten voor mantelzorgers en hun naasten. We vinden deze concertavond een unieke gelegenheid om iets concreet voor mantelzorgers te doen en ze te laten genieten.’

Onvergetelijk
Ook Marco Borsato zet zich graag in voor mantelzorgers. Borsato: ‘Mantelzorgers zijn de stille krachten van onze samenleving. Die staan bijna altijd klaar voor een ander en hebben vaak niet veel tijd voor zichzelf. Ik beloof mijn uiterste best te doen om er een onvergetelijke avond van te maken.’

Aanmelden
Op vrijdag 10 oktober 2008 kunnen circa 2.500 mantelzorgers en hun introducés gratis naar het concert in het Gelredome te Arnhem. Op de webpagina van Univékunnen mantelzorgers, of hun familieleden en vrienden een e-mailadres achterlaten waarop zij nader worden geïnformeerd over deze actie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.