#OMG: Zwerver

YASMINE ZIET ER niet uit als een zwerver. En ook niet als een drugsverslaafde. Daarom komt ze niet in aanmerking voor een kamer in een RIBW-voorziening. ‘Moet ik eerst een psychose hebben of verslaafd zijn om voor huisvesting in aanmerking te komen?’ Dat snapt ze niet.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Yasmine wordt begeleid door een jeugdwerker van wat vroeger gewoon straathoekwerk werd genoemd. Thomas gaat mee met Yasmine om een kamer te zoeken. Daar zijn ze al maanden mee bezig, het lukt niet echt. Soms is ze niet te vinden. ‘Ja, dat gebeurt wel vaker bij onze jongeren.’ Maar Thomas houdt contact en houdt Yasmine van de straat. Ook al is Yasmine soms een blokje om.

Ik kwam laatst thuis bij Ingrid, gezin met complexe pr oblemen. Ongeluk wordt afgewisseld met pech en het onvermogen om de juiste beslissingen te nemen. Een vrouw die een hele bende om aandacht schreeuwende

0
21

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.