Wie leest wat: Claire Vlug, Het Zelf als leider

‘Mensen laten zich niet in theoretische modellen voor verandermanagement stoppen, merkte ik twintig jaar geleden als manager van onderwijsadviseurs. Ze reageren altijd net een beetje anders. Toen liep ik aan tegen het boek Het Zelf als leider, over verandermanagement gebaseerd op eeuwenoude hindoeïstische wijsheden. In romanvorm verhaalt het over een gehandicapteninstelling waar het na een fusie niet lukt om één organisatie te worden.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Claire vlug (55), bestuurder jeugdbescherming regio amsterdam: Het Zelf als leider

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12449-018-0049-2/MediaObjects/12449_2018_49_Fig1_HTML.jpg

‘Mensen laten zich niet in theoretische modellen voor verandermanagement stoppen, merkte ik twintig jaar geleden als manager van onderwijsadviseurs. Ze reageren altijd net een beetje anders. Toen liep ik aan tegen het boek Het Zelf als leider, over verandermanagement gebaseerd op eeuwenoude hindoeïstische wijsheden. In romanvorm verhaalt het over een gehandicapteninstelling waar het na een fusie niet lukt om één organisatie te worden. Totdat de auteurs, managementconsultant en leraar transcendente meditatie, de Veda’s als uitgangspunt gaan nemen. Daaruit blijkt dat iedereen een aandeeltje heeft in het geheel van de

0
7

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.