Venray in verandering: De Burgertop die niet zo zal heten

Dezelfde enthousiaste Venraynaren die begin 2017 een succesvolle Burgertop organiseerden, bereiden nu een vervolg voor. Venray-watcher Stan Verhaag is erbij – en gaat opnieuw voor de bijl.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Wat voorafging. Begin 2017 organiseerde een clubje van tien enthousiaste Venraynaren de eerste Burgertop. In de plaatselijke Evenementenhal bedachten ruim honderd inwoners een hele zaterdag nieuwe initiatieven. Mensen zoals u en ik waren erbij, maar ook wethouders (in trui) en ambtenaren. De sfeer was uitgelaten; het ongebreidelde enthousiasme van dagvoorzitter Tom Vaessen en zijn team sloeg over. Aan het eind beloofden we plechtig van Venray een nog fijnere gemeente te maken.

Nu, in september 2018, zitten we met een man of twintig op een vrijdagmiddag bij elkaar in het gebouw van ROC Gilde. Het idee is dat we de tweede

0
5

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.