Uit de knel: Kevin

‘Op de basisschool was ik het pispaaltje van de klas. Mijn naam was Kimberley, maar ik was geen meisje-meisje. Mijn klasgenoten vonden me raar en scholden me uit voor Kevin. Op een of andere manier vond ik dat een mooie naam. Diep vanbinnen voelde ik toen al dat ik in het verkeerde lichaam zat. Maar ik kon er niet bij, dus ik kon er ook niet over praten.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Door al dat pesten was ik superonzeker: geen beste basis om te ontdekken wie je werkelijk bent. Het pesten is mijn hele jeugd doorgegaan. En het ging ver, héél ver. Op school en daarbuiten sloegen ze me finaal in elkaar. Tot groep zes durfde ik thuis niet te vertellen hoe erg het was. Ik verzon smoesjes om niet naar school te hoeven. Maar ja, je kunt niet iedere dag buikpijn hebben. Uiteindelijk heb ik alles op een briefje geschreven en dat aan mijn moeder gegeven. Er

0
11

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.