Sociaal werkers willen zichzelf nog wel eens vergeten

De door FCB en Zorg+Welzijn georganiseerde verkiezing van de Sociaal Werker van het Jaar staat open voor aanmeldingen. De winnaar van 2015 benadrukt het belang van intercultureel vakmanschap.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een grote eer vond Nora El Abdouni het toen ze eind vorig jaar de titel ‘Sociaal Werker van het Jaar’ kreeg. Maar het was ook wel even schrikken, geeft ze toe. ‘Je bent opeens hét gezicht van een hele beroepsgroep. Ik wist niet of ik dat wel kon waarmaken. ‘Ik ben in 2010 tijdens mijn studie bij Pretty Woman terechtgekomen. Eerst als stagiaire en meteen aansluitend kreeg ik een baan aangeboden. En nu al Sociaal Werker van het Jaar?’

Bij Pretty Woman geeft ze voorlichting en biedt ze hulp aan meiden die te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag, vaak

0
32

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.