Redactioneel: Tien jaar

Ik heb zelf drie kinderen. Twee meiden van elf, een zoon van veertien. Het gaat ze goed op het moment dat ik dit schrijf, dank u. De ouders onder u weten, denk ik, dat gezondheid en welzijn van hun kroost boven alles gaat.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Piet-Hein Peeters

Wanneer ik als ouder het artikel van Ilona Dahl verderop in dit nummer lees, dan slaat de kou me om het hart. Wellicht bij u ook. Kinder- en jeugdpychologen die kinderen die hulp nodig hebben, moeten weigeren omdat ze geen budget meer hebben, kinderen in crisis voor wie geen crisisopvang is. Een wethouder, in dit geval Riny van Rinsum, maar er zijn er zovelen, die zonder veel verstand van zaken met droge ogen zegt dat wijkteams veel kinderen al kunnen helpen. Het is niet bewezen dat het niet zo is, dus laten we het proberen, die toon. We boeken de

0
11

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.