Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Redactioneel: Schrik en schaamte

Hij schrok zich rot, staatssecretaris Blokhuis. Van de verdubbeling van het aantal dak- en thuislozen in de afgelopen tien jaar. 'We moeten ons schamen, en dat in zo'n welvarend land.' Naar het schijnt is dat politieke codetaal voor: daar ga ik echt werk van maken en ik laat me niet tegenhouden. Hoog tijd, want de problematiek is al lang bekend.
Premium

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41196-019-0038-x/MediaObjects/41196_2019_38_Fig1_HTML.jpgWe verwachten dan ook van deze betrokken staatssecretaris geen pilots maar structurele oplossingen. In deze Sociaal Bestek kan hij bijvoorbeeld ideeën halen over het effectiever aanpakken en voorkomen van de financiële problematiek bij deze groep. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn, daarom wil Midden-Brabant geen jongere meer aan zijn lot overlaten. Met onconventionele methoden (vet, cool of chill) gaan ze de hort op om jongeren weer op weg te helpen. Het bureau

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.