Redactioneel: Een nieuwe titel: Dagbesteding!

In het laatste nummer van AS kondigden we het al aan: AS heet vanaf nu Dagbesteding. We hebben hiervoor gekozen omdat de doelgroep van het blad veel breder is dan alleen de activiteitenbegeleider.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Ook de maatschappelijk werker, welzijnswerker, POH’er, verzorgende en verpleegkundige is vaak betrokken bij de dagbesteding. Ons vakgebied heeft de afgelopen jaren een enorme verbreding en verdieping doorgemaakt.

In dit eerste nummer van Dagbesteding laten we al iets zien van die verbreding. Op pagina 30 verlaten we de zorg en maken we een uitstapje naar een ongebruikelijke plek: een penitentiaire inrichting. Want ook daar zijn mensen werkzaam op het gebied van dagbesteding. Journaliste Maja Haanskorf interviewde arbeidsmedewerker Huib Mess.

De verdieping van ons vakgebied komt ook in dit nummer tot uiting. Een jaar of twintig geleden was het nog gebruikelijk dat

0
22

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.