Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Redactioneel: Een nieuwe formule: Zorg+Welzijn

De Dagbesteding die je nu in je handen hebt is het laatste uitgave van het blad in deze vorm. Ruim twintig jaar hadden activiteitenbegeleiders hun eigen vakblad in de vorm van AS, de afkorting van Activiteiten Sector. Vorig jaar besloot de uitgeverij om de doelgroep van het blad te verbreden en de titel te veranderen in Dagbesteding, vakblad voor professionals in zorg & welzijn. De laatste ontwikkeling is dat de titel samengevoegd gaat worden met enkele andere tijdschriften in het sociale domein en op die manier nog meer bereik krijgt.
Premium
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41188-018-0188-8/MediaObjects/41188_2018_188_Fig1_HTML.jpg

In de nieuwe formule van Zorg+Welzijn zal online informatie centraal staan. Via de website en digitale nieuwsbrieven kunnen wij je beter op de hoogte houden van belangrijk nieuws en actuele ontwikkelingen in je vakgebied. Maar er komt ook een nieuw blad met achtergrondverhalen en diepte-interviews. Op de achterkant van deze Dagbesteding zie je hoe je mee kunt gaan met de nieuwe formule.

Graag wil ik alle mensen bedanken die

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.