Redactioneel: Een nieuwe formule: Zorg+Welzijn

De Dagbesteding die je nu in je handen hebt is het laatste uitgave van het blad in deze vorm. Ruim twintig jaar hadden activiteitenbegeleiders hun eigen vakblad in de vorm van AS, de afkorting van Activiteiten Sector. Vorig jaar besloot de uitgeverij om de doelgroep van het blad te verbreden en de titel te veranderen in Dagbesteding, vakblad voor professionals in zorg & welzijn. De laatste ontwikkeling is dat de titel samengevoegd gaat worden met enkele andere tijdschriften in het sociale domein en op die manier nog meer bereik krijgt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41188-018-0188-8/MediaObjects/41188_2018_188_Fig1_HTML.jpg

In de nieuwe formule van Zorg+Welzijn zal online informatie centraal staan. Via de website en digitale nieuwsbrieven kunnen wij je beter op de hoogte houden van belangrijk nieuws en actuele ontwikkelingen in je vakgebied. Maar er komt ook een nieuw blad met achtergrondverhalen en diepte-interviews. Op de achterkant van deze Dagbesteding zie je hoe je mee kunt gaan met de nieuwe formule.

Graag wil ik alle mensen bedanken die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd aan AS en Dagbesteding. Lezers kwamen met interessante ideeën voor artikelen, journalisten werkten ze uit tot interessante verhalen, boeiende columns passeerden de revue en

0
38

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.