Het keukentafelgesprek: Bert Stavenuiter, directeur van Ypsilon

De openstaande voordeur laat de nazomerwarmte en de bedrijvigheid van de Haarlemse Rijksstraatweg binnenstromen. De keuken van Ypsilon-directeur Bert Stavenuiter is strak en kleurrijk. Gele muren, oranje plafond, groene kastjes, een royale oranje glazen keukentafel/counter.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
keukentafelgesprek

‘Ideaal om met een groot gezin aan te koken. Allemaal eromheen en lekker je eigen pizza maken. We hebben geen kinderen, maar wel zes pleegkinderen. Eentje is nog thuis, ligt boven te slapen. Ik heb een makkelijke, fijne jeugd gehad, daarom vind ik het mooi om iets terug te doen. Het raakvlak met mijn werk? Ypsilon is een vereniging voor familieleden van mensen met psychoses. Door onze pleegkinderen ben ik ervaringsdeskundige geworden, want veel pleegkinderen zijn psychisch beschadigd of komen uit een gezin waarin psychische problemen een rol spelen. Ik heb gezien hoe lastig het is om goede hulp voor

0
120

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.