Pasklaar in de praktijk: Een bijzonder verjaardagsfeest

De deelnemers die bij mij op de afdeling komen hebben dusdanige beperkingen dat we veel samen doen. Samen kunnen we alles, zeggen we dan. Gezelligheid staat voorop. Ook een verjaardagsfeestje hoort er op zijn tijd bij. Vandaar dat we deze kaart hebben uitgekozen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41188-018-0101-5/MediaObjects/41188_2018_101_Fig1_HTML.jpgEen dag ervoor heb ik de kaart goed doorgelezen en gezorgd dat er verschillende boodschappen zijn gedaan om alles te kunnen doen. Samen met de jarige job leg ik de spullen klaar. Hij deelt de hoedjes uit waarin ik briefjes heb geplakt met liedjes die we gaan zingen.

Ik heb een toverstaf gemaakt waarmee de hoedjes omgetoverd kunnen worden tot liedjes. De jarige voelt zich erg trots dat hij mag gaan toveren.

Hij gaat zitten op een versierde stoel in het midden van de kring. Iedereen zit klaar voor het eerste liedje. ‘Hokus pokus pilatus pas, ik wou dat dit

0
20

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.