Pasklaar in de praktijk: Een activiteit waarin iedereen zijn creativiteit kwijt kan

Op Dagbestedingscentrum Ruijschenberg bieden wij onze cliënten vaak creatieve activiteiten aan. We hebben een winkel waar hun zelfgemaakte producten verkocht worden. Binnenkort hebben we een voorjaarsmarkt op het programma staan. Samen met de cliënten bedenk ik wat we daarvoor kunnen gaan maken. We kiezen voor mooie bloempotten.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Met een aantal cliënten gaan we naar het tuincentrum om bloempotten te kopen. Dat is altijd een geliefd uitstapje. In het tuincentrum ontstaan allerlei ideeën. We doen inspiratie op door de producten die we daar zien. Als we terug zijn zetten we alle spullen klaar in de ruimte, zodat we na de pauze aan de slag kunnen. Na de pauze is het zover, we zetten gezellige muziek op, trekken onze schorten aan en gaan aan de slag. De cliënten pakken de potten. Voor iedereen is er wel een taak. De een vindt het leuk om de sticker van de potten

0
23

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.