Pasklaar in de praktijk: Bekende Amerikanen

Er zijn niet veel landen die zo veel bekende mensen hebben voortgebracht als Amerika. Politici, zangers, acteurs en sporters - ze komen allemaal voorbij tijdens dit leuke Amerika-spel.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Wie van jullie is wel eens in Amerika geweest?’ Met deze vraag begin ik het vragenspel over Amerika dat vandaag op het programma staat. Een aantal cliënten schudt nee. ‘Veel te ver’, verklaart een van hen. Een andere cliënt vertelt dat zij diverse malen in de Verenigde Staten is geweest omdat ze er familie heeft wonen. ‘Mijn zuster en haar man zijn in de jaren ’50 naar Amerika geëmigreerd. Ik heb hen een aantal keer bezocht. De ruimte, de weidsheid en de natuur vond ik prachtig. Vooral de Rocky Mountains hebben veel indruk op mij gemaakt.’

We gaan het hebben

0
15

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.