Pasklaar: Amerika

Op zoek naar leuke, passende activiteiten voor je cliënten? De activiteitenkaarten van Pasklaar kunnen je hierbij helpen en inspireren. Pasklaar biedt online keuze uit meer dan 700 creatieve, recreatieve of educatieve activiteitenkaarten. De activiteiten zijn onderverdeeld in tien rubrieken. De kaarten zijn geschreven door collega- activiteitenbegeleiders en zijn daardoor zeer praktisch, overzichtelijk en eenvoudig toe te passen in de praktijk. Vakblad Dagbesteding publiceert elke maand een andere kaart.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Amerika is een land dat veel mensen tot de verbeelding spreekt. Deze Pasklaar-kaart zet mensen aan het denken, roept herinneringen op en brengt gesprekken op gang.

Doelgroep

De deelnemers moeten in staat zijn de foto’s te kunnen zien, over een gemiddelde algemene kennis beschikken, of voldoende interesse hebben in informatie over bekende personen en de gesprekken die ontstaan tijdens de activiteit.

Wat is het doel?

  • Versterken van het groepsgevoel door samen deel te nemen aan een activiteit.

  • Behouden of vergroten van kennis.

Wat ga je doen?

Je laat foto’s zien van personen of plaatsen met betrekking tot het thema Amerika.

0
29

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.