Op eigen benen dankzij de Buzinezzclub

Voor jongeren met een uitkering is het niet altijd makkelijk om een opleiding of baan te vinden, of een eigen bedrijf te starten. De Buzinezzclub helpt hen erbij.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12449-018-0009-x/MediaObjects/12449_2018_9_Fig5_HTML.jpgZijn er nog vragen? Nee? Dan zie ik vrijdag jullie ondernemingsplannen tegemoet’, zegt trainer Tolga Ozcan tegen de groep aankomende ondernemers. Locatie: de trainingsruimte van de Buzinezzclub Utrecht, naast het Centraal Station. Hier worden jongvolwassenen van 17 tot en met 32 jaar met een bijstandsuitkering kosteloos begeleid bij het vinden van de juiste opleiding of baan, of bij het beginnen van hun eigen bedrijf. Ze volgen een halfjaarprogramma, dat bestaat uit dagelijkse trainingen, workshops en persoonlijke coaching. Het doel is een succesvolle toekomst zónder uitkering.

Spiegelweken

Elk jaar start er drie keer een nieuwe groep met dertig tot veertig deelnemers,

0
36

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.