Of ik een plan realistisch vind, is niet relevant’

Vraag straatjongeren wat ze willen en vaak luidt het antwoord: een eigen business, ontdekte ondernemer Leo van Loon. Dat antwoord nam hij serieus en dus haalt zijn Buzinezzclub in Rotterdam honderden jongeren uit de bijstand.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Denis Arif, klein, bodybuilderpostuur in hagelwit overhemd, laat zich nauwelijks aankondigen. Voordat Buzinezzclubdirecteur Leo van Loon iets heeft kunnen zeggen, heeft Arif de microfoon al van hem overgenomen. ‘Namens mijn bedrijf Lionex Cleaning Professionals wil ik eerst een aantal mensen bedanken.’ Uit twee boodschappentassen haalt hij cadeautjes tevoorschijn voor Rotterdam-wethouder Maarten Struijvenberg van werkgelegenheid en economie, die op het punt stond hem een certificaat te overhandigen en Arifs lifecoach Derk de Gier. ‘Toen ik hier kwam ging het niet zo goed. Nu ben ik succesvol. Dank jullie wel.’ Terwijl de zaal applaus inzet, besluit hij bij wijze van toegift:

0
20

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.