Regieteam: Natuurlijk, een casemanager, maar wie?

Soraya heeft dagen dat ze de bank niet afkomt. Dan voelt ze zich slecht en loopt alles in de soep. De kinderen naar school krijgen, lukt op zo’n dag niet, en eten wordt ook wel eens vergeten.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Jaap Vogels is een oude rot in het vak. Al bijna dertig jaar werkt hij als jeugdbeschermer en gezinsvoogd met gezinnen waar de zorg voor kinderen in het gedrang komt. Hij schuift ook regelmatig aan bij het regieteamoverleg in Nijmegen. Zijn band met Soraya gaat ver terug: hij was gezinsvoogd van haar toen ze zelf nog een meisje was. Haar ouders hadden grote moeite met de opvoeding. Inmiddels is Soraya moeder van Giovanni (14) en Keano (5). Er gaat veel mis.

Giovanni spijbelt en brengt zijn tijd liever door met een joint en vrienden. Hij heeft al jaren een ondertoezichtstelling

0
27

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.