#OMG: Naïef

‘Het leven is geen bitterbal’, zegt Wesley (19) en hij lacht als een boer met kiespijn in het BNN-programma Vier Handen op één Buik. Hij en zijn vriendin Silvana (17) zijn de jonge ouders van zoontje Traylano. Ze hebben geen werk, wonen bij de ouders van Wesley, leven van de uitkering van de ouders en roken allebei als een schoorsteen. Ook tijdens de zwangerschap. Maar geen zware shag. En sinds de geboorte van Traylano buiten en niet meer binnen. Dat scheelt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

In plaats van gezinsondersteuning krijgen Wesley en Silvana een bekende Nederlandse moeder over de vloer om hen te helpen. Want Sofie van Enk (Wie is de Mol, De Rekenkamer) is moeder van Reina en Magnus en weet gelukkig wél hoe het moet. Wij kunnen ons tijdens het programma dus lekker verkneukelen om de onverantwoorde energy drink-inname van de tienermoeders, het onbenullige door blijven roken, de armoedige onderkomens en de naïeve kijk op de wereld. Met ‘#4handen’ leveren we op Twitter commentaar.

Is het entertainment? Is het een waarschuwing? Moet het onderwerp verplichte anticonceptie voor bepaalde doelgroepen weer op

0
33

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.