Ik wilde het beter doen dan mijn moeder’

Dj en dieetboekenschrijfster Fajah Lourens groeide op in een ‘apart gezin’, zonder haar vader. Ze was een lastige puber, die op school werd gepest. Maar haar geloof in zichzelf – en in een goede toekomst – is ze nooit verloren.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Als ik terugdenk aan mijn H kinder- en tienertijd, kan ikme weinig leuks of gezelligs herinneren. Ik voelde me vooral heel alleen in ons aparte gezin’, zegt Fajah Lourens.

Ze groeit op in Amsterdam bij haar moeder, een halfzusje, twee halfbroertjes en de vader van de jongste twee, haar stiefvader. ‘Ik voelde me nooit heel welkom. Mijn kamer was bijvoorbeeld op een andere verdieping, bij de moeder van mijn stiefvader, die niet als mijn oma voelde.’ Ze is ook de enige in het gezin ‘met een kleurtje’, met dank aan haar Antilliaanse vader. Hem ziet ze tot haar verdriet slechts

0
23

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.