Ik was de dochter die altijd moeilijk deed’

De ouders van schrijfster Nanda Roep begrepen haar niet. Jarenlang probeerde ze hun relatie in stand te houden, tot ze zes jaar geleden een drastisch besluit nam.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De jonge jeugdjaren van schrijfster Nanda Roep zijn zonnig. Ze is de jongste dochter in een gezin van drie, levenslustig en creatief. Ze schrijft graag verhaaltjes over wat ze meemaakt en fantaseert. ‘Ik was een lief en ondernemend kind, met veel vriendinnetjes.’ Ze is dol op haar twee jaar oudere broer en vier jaar oudere zus. ‘Het leven was zacht die eerste jaren.’


https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12449-018-0014-0/MediaObjects/12449_2018_14_Fig1_HTML.jpg

Nanda Roep (1971) is uitgever en schrijfster van meer dan zestig kinderboeken en romans. Ze presenteerde het KRO-televisieprogramma Mijn eigen boek en schreef liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Sinds 2010 runt ze Uitgeverij Nanda. Haar roman Van

0
40

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.