Redactioneel: Hosselen

‘Of ik een plan realistisch vind, doet er niet toe’. Aldus Leo van Loon, directeur van de Buzinezzclub in Rotterdam, in een artikel van collega Anke Welten op pagina 40 in dit nummer.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Piet-Hein Peeters

De redactie ontving enige tijd geleden een juichend persbericht over het werk van Van Loon en collega’s. In alle eerlijkheid, wij worden behoorlijk argwanend van zulke ’kijk eens hoe goed wij zijn’ berichten. En leggen het meestal al om die reden terzijde. Het gebeurt te vaak dat journalisten ruimte geven aan een goed-nieuws-show waarvan enige tijd later blijkt dat het toch niet zo’n feestje was.

De Buzinezzclub richt zich echter op een hardnekkig probleem: werkloze en, mede daarom, kwetsbare jongeren. En lijkt er zowaar in geslaagd een renderende businesscase te ontwikkelen die jongeren én de portemonnee van de, deels particuliere,

0
12

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.