Het keukentafelgesprek: Ingela de Witte (57) is zorgondernemer

Zorgondernemer Ingela de Witte heeft haar parterre in de Haagse Archipelbuurt zorgvuldig ingericht. Rustige tinten, een prettige mix van modern en klassiek.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-018-0230-8/MediaObjects/41185_2018_230_Fig1_HTML.jpg

‘Deze huizen zijn rond 1900 gebouwd voor het leger dat terugkwam uit Nederlands-Indië. Een ongelooflijk leuke, gezellige buurt met zowel sociale woningbouw als huizen van drie miljoen euro.’ Bij veel zelfstandigen vormen laptop en keukentafel het ‘kantoor’, bij De Witte is dat haar handtas met telefoon en iPad. ‘Ik kan overal vandaan werken. Ik ben regelmatig in Zwitserland en werk daar gewoon door, een nomade-werker.’

De initiatiefnemer van Eigenzorg.com begon ooit als verpleegkundige. ‘Mijn vader werkte in Indonesië en ik werd vanaf mijn dertiende naar een Nederlandse kostschool gestuurd. Ik wilde daar zo jong mogelijk aan ontsnappen en koos voor

0
61

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.