Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Fight the power

Dit tijdschrift kent een opinie-estafette. Elk nummer krijgt iemand de gelegenheid om haar of zijn mening kenbaar te maken over het Nederlandse jeugdbeleid. De auteur bepaalt aan wie het stokje wordt doorgegeven, de redactie heeft daar geen invloed op. Op deze manier stelt het tijdschrift zijn pagina’s beschikbaar voor onverwachtse invalshoeken en verrassende argumenten. Lian Smits geeft in het volgende nummer het stokje door aan Ariëlle de Ruijter, directeur-bestuurder van het samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs in Amsterdam.
Premium

Graag deel ik mijn opinie over het Nederlands jeugdbeleid. Ik doe dat vanuit mijn ervaring als bestuurder in de jeugdzorg, de vrouwenhulpverlening en de hulpverlening aan alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Een bestuurder met ‘een achtergrond in de inhoud’. Ik denk dat inhoud en bedrijfsvoering twee kanten van dezelfde medaille zijn en onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn.

Onze organisatie Kompaan en De Bocht organiseert haar hulpverlening al jarenlang dwars door

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.