Column IPW: Een huis om uit te wonen

Johan is een goede bekende in de stad. Hij zwerft al jaren met zijn winkelkarretje door het centrum. Naar de opvang gaat hij alleen als zijn tenen er bijna afvriezen. Liever zoekt hij beschutte plekjes op. In parkeergarages of tussen de vuilcontainers.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Totdat mensen last van hem krijgen, gaan klagen en hij zijn boeltje weer moet opbreken. Johan is gevoelig voor geluid en elektriciteit. Hij raakt ervan in de war. Halve liters en speed helpen hem om helder te blijven. Niet alleen is hij een bekende in de stad, ook alle hulpinstanties kennen hem. Ze hebben hem weleens in een keet gezet, maar daar ging hij de boel slopen. Daarom is men klaar met hem. Johan zoekt het maar uit.

Maar daar begint het probleem. Want dan komt hij op plekken terecht waar hij anderen tot last is en zichzelf alleen maar

0
39

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.