Drie vragen aan…

Maroun Nader, programmasecretaris van het actieprogramma ‘Lokale initiatieven voor mensen met verward gedrag’ bij ZonMw.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

ZonMw verstrekt subsidie aan projecten die een sluitende aanpak voor opvang, ondersteuning of zorg voor mensen met verward gedrag mogelijk maken. Waarom?

‘Het aantal meldingen van incidenten met mensen met verward gedrag neemt toe en daarmee is ook de aandacht voor problematiek hieromheen enorm toegenomen. Het Aanjaagteam Verwarde Personen heeft beschreven hoe we met elkaar een sluitende aanpak mogelijk kunnen maken voor de opvang, ondersteuning en zorg van verwarde personen waarbij de mens centraal wordt gesteld. Wij vinden het belangrijk dat die sluitende aanpak er komt. Met het actieprogramma willen we projecten steunen die dit mogelijk maken zodat we, met

0
26

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.