Drie vragen aan…

Valentijn van Esch, oprichter van kennisplatform1Sociaaldomein.nl ‘Een platform dat bedoeld is om vraag en antwoord bij elkaar te brengen. Gebruikers van het platform kunnen gratis een profiel aanmaken en aangeven wat hun expertise is.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Een platform dat bedoeld is om vraag en antwoord bij elkaar te brengen. Gebruikers van het platform kunnen gratis een profiel aanmaken en aangeven wat hun expertise is. Wanneer iemand een vraag stelt op het platform, kan diegene aanvinken onder welke categorie de vraag valt. Bijvoorbeeld Armoede & Schulden of Wet- en regelgeving. Als de vraag wordt ingediend, stuurt het systeem deze automatisch naar iedere geregistreerde gebruiker die de betreffende categorie als zijn expertise heeft aangevinkt. Wordt er een vraag gesteld, komen daar doorgaans binnen 24 uur vier tot acht antwoorden op binnen.’

2 Dit soort

0
7

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.